WELL-BEING COACHING

Bij de coaching gaan we op 3 grote punten werken namelijk happiness, mindfulness en self-confidence. Bij de happiness coaching gaat er vooral gewerkt worden op het vinden van momenten van me-time, eventjes echt tijd nemen voor jezelf en die tijd ook leren inplannen in je drukke schema van elke dag. leren zien wat je gelukkig maakt en daar ook aandacht aan geven. Door een drukke levensstijl kan het namelijk zijn dat je eigen leven je voorbij raast en je vergeet ervan te genieten.

Aan de hand van een gesprek, ademhalingstechnieken, adviezen en meditaties leer ik je om tot rust te komen. Het leren begrijpen en veranderen van je denkwijze via mindfulness kan de kwaliteit van je leven op zo veel manieren aangenamer maken en verbeteren. Ik geef deze coaching zowel op kantoor als tijdens wandelingen. Het grote voordeel van de wandelcoaching is dat je je vrijer voelt om te praten door de open ruimte en de natuur rondom ons. Een wandelcoaching geeft je ook heel snel een gelukzalig en rustgevend gevoel.

Bij self confidence werken we natuurlijk rond je zelfvertrouwen Je goed in je vel voelen is een van de belangrijkste dingen die je voor jezelf kan bereiken in het leven. Ik ga na een gesprek met jou op zoek naar wat jou dat ultieme zelfvertrouwen kan geven. Vertrouwen hebben in jezelf en in je eigen kunnen zal je leven zoveel aangenamer maken en je ook innerlijke rust geven.

Welke klachten kan een well-being coachingsessie voor jou verhelpen?

In het dagdagelijkse leven gaan mensen steeds vaker over hun limieten. Er zijn dan ook veel mensen die het gevoel hebben dat ze tijd te kort hebben, futloos zijn, ongelukkig zijn, constant moe zijn enzovoort. Een well-being coach kan je hiermee helpen. Volgende punten kan je bereiken na een traject bij een well-being coach:

  • Het kan je helpen om rust te creëren in je hoofd.
  • Energieker in het leven staan
  • tips en tricks vinden om dankbaar te zijn voor kleine gelukjes
  • Een verandering van mindset waardoor je op het einde van de dag gelukkig en blij kan zijn met wat je bereikt hebt in plaats van steeds maar te denken aan wat je niet gedaan hebt of beter had kunnen doen.
  • Vinden van rustpunten in je drukke leven.
  • Het veranderen van de mindset en van je handelingen om je zelfvertrouwen te vergroten. Het kan ook zijn dat een verandering van look je daarin kan helpen.

Hoe komen we tot een perfecte coaching voor jou?

Na een intakegesprek bekijk ik samen met jou wat je nodig hebt. Vaak is dit een combinatie van verschillende coachings die ik dan aan bod zal laten komen in de verschillende sessie die we samen zullen doorlopen.

Calendar