Ortomolecular icon

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE (KPNI) EN GEZONDHEIDSCOACHING

We leven in een stressvolle en prestatiegerichte maatschappij. Alles moet vlugger en efficiënter gebeuren. Dat heeft invloed op je functioneren en je mentale en fysieke gezondheid. Met een geïntegreerde aanpak, aan de hand van orthomoleculaire therapie en gezondheidscoaching, begeleidt Pascale mensen met chronische stress en stressgerelateerde gevolgen op mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak. De focus ligt op gezondheid, preventief en curatief, en op verdieping en zingeving in je leven, zodat je opnieuw controle krijgt over je lichaam en je gezondheid.

Welke klachten kan orthomoleculaire therapie en gezondheidscoaching verhelpen?

Orthomoleculaire therapie en gezondheidscoaching worden ingezet bij chronische stress en de fysieke en mentale gevolgen hiervan. Denk aan spijsverterings- en darmproblemen, voedselintoleranties, chronische vermoeidheid, depressieve gevoelens, chronische ontstekingen, immuniteitsproblemen, overgewicht …. We zoeken naar de oorzaak van je klachten om zo de kern van het probleem aan te pakken en niet alleen enkel de symptomen. Want het symptoom is nooit het echte probleem!

Hoe gaat orthomoleculaire therapie en gezondheidscoaching in zijn werk?

Een orthomoleculair kPNI*therapeut onderzoekt de samenhang tussen onze psyche, ons immuunsysteem, onze hersenen en hormonen, gebaseerd op voedingstherapie. Dat is de kunst van genezen aan de hand van voeding. Dat doen we door een whole food treatment samen te stellen, afgestemd op jouw lichaam en al dan niet aangevuld met voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen. Hiermee wordt het lichaam optimaal gevoed en zorgt het eigen zelfgenezend vermogen voor herstel. Orthomoleculaire therapie werkt niet alleen genezend maar ook preventief.
*kPNI: klinische psycho-neuro-immunologie

Aan de hand van (natuur)coaching leer je jezelf beter kennen en maak je meer bewuste en gezonde keuzes. De verbinding met onze eigen natuur verloopt veel vlugger en spontaner in en door de natuur. Dit heeft impact op je fysieke gezondheid, je emotioneel welzijn en geeft meer inzicht in je persoonlijke, sociale en professionele vaardigheden. Als ervaringsdeskundige begeleid ik hoogsensitieve personen naar meer evenwicht en innerlijke kracht.

Calendar